Századok
Menü

Terjesztés

Kedves Olvasónk, Megrendelőnk!

Folyóiratunkhoz kedvezményes áron jut hozzá, ha előfizetőnk lesz.  Éves díj: (6 x 650,- Ft) 3900,- Ft.

A Századokat előfizetésben a Magyar Posta Rt. Hírlap Üzletága (1008 Budapest, Orczy tér 1.) terjeszti. Előfizethető valamennyi postahivatalban, e mailen: hirlapelofizetes@posta.hu elektronikus címen, de legegyszerűbben online rendelheti meg a Magyar Posta webshopban. A megrendelőfelület elérésére kattintson a linkre,  vagy nyissa meg a Magyar Posta webshop oldalát, ott a Hírlapok fül alatt a Szaklapokat keresse, azon belül találja a Századokat is.

Ha példányonként szeretne vásárolni, akkor keresse fel Budapesten Penna Bölcsész Könyvesboltot (1053 Budapest, Magyar utca 40., e mail: info@pennakonyvesbolt.hu), vagy az Eötvös Loránd Tudományegyetem Könyv- és jegyzetboltját (1088 Budapest, Múzeum krt. 6–8., e mail: info@jegyzetelte.hu).

Példányonkénti ár: 1000,-Ft.

Ha az archívumban kíván keresni, azt megteheti a Magyar Történelmi Társulat tagjaként, a tagdíj megfizetése ugyanis erre feljogosítja. (Itt tud belépni a kapott felhasználónévvel és jelszóval). Ha még nem tag, de szeretne jelentkezni a tagságba, látogasson el az MTT honlapjára, ahol jelezheti kérelmét.

Folyóiratunk teljes archívuma megtalálható az Arcanum Digitális Tudománytár (ADTPLUS) adatbázisban, melyhez számos elérési hely rendelkezik hozzáféréssel. A hozzáféréssel rendelkező intézmények pontos listáját a linkre kattintva tudja megnézni.

A Századok legutóbbi számai 2013-tól honlapunkon is olvashatók (Legutóbbi lapszámok, Korábbi lapszámok).

Legutóbbi lapszámok
Facebook
Támogatóink
Az adó 1%-ának felajánlása
A Magyar Történelmi Társulat köszönettel fogad minden olyan támogatást, amely hozzásegíti tudományos és ismeretterjesztő céljai megvalósításához (adószám: 19007706-1-44). Ha a Századokat támogatná, akkor a Századok Alapítványt (adószám: 19657985-1-41) tüntesse fel a nyilatkozaton. Köszönjük.