Századok
Menü

Archívum

Tisztelt Olvasóink!

A Magyar Történelmi Társulat tagjai számára - az éves tagdíj megfizetése után -  a Századok teljes archívuma (1867-től valamennyi szám) elérhető és adatbázisszerűen kereshető az alábbi felületen

Századok adatbázis - Bejentkezés

Ha még nem tagja a Társulatnak, szeretne csatlakozni a tagsághoz, látogasson el MTT E-ügyintézés oldalára és kövesse az ott leírt tennivalókat.

A Századok legfrissebb lapszámai (kéthavi késlelteéssel) a főoldalon lévő Legutóbbi lapszámok menüpont alatt érhetők el weboldalunkon.

Lapszámaink 2013-tól online olvashatók honlapunkon a Korábbi lapszámok menüpont alatt.

Ha nem tagja a Magyar Történelmi Társulatnak, akkor a Századok teljes archívumát az Arcanum Digitális Tudománytár (ADTPLUS) -hoz hozzáféréssel rendelkező intézmények (könyvtárak, kutatóintézetek) hálózatán keresztül tudja használni.

Hagyományos formában, papír alapon megjelent számaink megtalálhatók a megyei könyvtárakban, egyes városi könyvtárakban, valamint számos szakkönyvtárban.

Forgassák haszonnal!

 

Legutóbbi lapszámok
Facebook
Támogatóink
 
 
 
Az adó 1%-ának felajánlása
A Magyar Történelmi Társulat köszönettel fogad minden olyan támogatást, amely hozzásegíti tudományos és ismeretterjesztő céljai megvalósításához (adószám: 19007706-1-43). Ha a Századokat támogatná, akkor ezt az adószámot tüntesse fel a nyilatkozaton. Köszönjük!