Századok
Menü

Terjesztés

Kedves Olvasónk, Megrendelőnk!

A Századok kedvezményes előfizetési díja egy évre: (6 x 1200,- Ft) 7200,- Ft. 
A lapot előfizetésben a Magyar Posta Rt. Hírlap Üzletága terjeszti (1089 Budapest, Orczy tér 1.). A Századok előfizethető valamennyi postán, e-mailen: hirlapelofizetes@posta.hu, online a Magyar Posta webshopban (az alábbi linkre kattintva).

Szerkesztőségünkben sajnos nincs lehetőség a folyóirat megrendelésére, de szívesen segítünk az érdeklődőknek.

Ha csak bizonyos számokat szeretne beszerezni, akkor azok példányonként megvásárolhatók a Penna Bölcsész Könyvesboltban (1053 Budapest, Magyar utca 40., e-mail: info@pennakonyvesbolt.hu)Egy szám példányonkénti ára 1800,- Ft. Ha postán szeretne hozzájutni egy-egy konkrét számhoz, akkor az alábbi e-mailcímen rendelhet: info@pennakonyvesbolt.hu

Könyvtárak a Könyvtárellátó Nonprofit Zrt "könyvtári felületén" keresztül is megrendelhetik a Századokat.

Köszönjük, hogy megrendelésükkel, vásárlásukkal továbbra is támogatják folyóiratunkat!

Ha az archívumban kíván keresni, megteheti a Magyar Történelmi Társulat tagjaként, a tagdíj megfizetése ugyanis erre feljogosítja. (Itt tud belépni a kapott felhasználónévvel és jelszóval). Ha még nem tag, de szeretne jelentkezni a tagságba, látogasson el az MTT honlapjára, ahol jelezheti kérelmét.

Folyóiratunk teljes archívuma megtalálható az Arcanum Digitális Tudománytár (ADTPLUS) adatbázisban, amelyhez számos intézmény rendelkezik hozzáféréssel. A hozzáféréssel rendelkező intézmények pontos listáját a linkre kattintva tudja megnézni.

A Századok legutóbbi számai 2013-tól honlapunkon is olvashatók (Legutóbbi lapszámok, Korábbi lapszámok).

Legutóbbi lapszámok
Facebook
Támogatóink
 
 
 
Az adó 1%-ának felajánlása
A Magyar Történelmi Társulat köszönettel fogad minden olyan támogatást, amely hozzásegíti tudományos és ismeretterjesztő céljai megvalósításához (adószám: 19007706-1-43). Ha a Századokat támogatná, akkor ezt az adószámot tüntesse fel a nyilatkozaton. Köszönjük!