Századok
Menü

Terjesztés

Kedves Olvasónk, Megrendelőnk!

A Századok kedvezményes előfizetési díja egy évre: (6 x 1000,- Ft) 6000,- Ft. 
A lapot előfizetésben a Magyar Posta Rt. Hírlap Üzletága terjeszti  (1089 Budapest, Orczy tér 1.). A Századok előfizethető valamennyi postán, e-mailen: hirlapelofizetes@posta.hu, online a Magyar Posta webshopban (az alábbi linkre kattintva).

Szerkesztőségünkben sajnos nincs lehetőség a folyóirat megrendelésére, de szívesen segítünk az érdeklődőknek.

Ha csak bizonyos számokat szeretne beszerezni, akkor azok példányonként megvásárolhatóak az Eötvös Loránd Tudományegyetem Könyv- és jegyzetboltban (1088 Budapest, Múzeum krt. 6–8., e-mail: info@jegyzetelte.hu), illetve a Penna Bölcsész Könyvesboltban (1053 Budapest, Magyar utca 40., e-mail: info@pennakonyvesbolt.hu).

Egy szám példányonkénti ára 1350,- Ft.

Köszönjük, hogy megrendelésükkel, vásárlásukkal továbbra is támogatják folyóiratunkat!

Ha az archívumban kíván keresni, azt megteheti a Magyar Történelmi Társulat tagjaként, a tagdíj megfizetése ugyanis erre feljogosítja. (Itt tud belépni a kapott felhasználónévvel és jelszóval). Ha még nem tag, de szeretne jelentkezni a tagságba, látogasson el az MTT honlapjára, ahol jelezheti kérelmét.

Folyóiratunk teljes archívuma megtalálható az Arcanum Digitális Tudománytár (ADTPLUS) adatbázisban, melyhez számos elérési hely rendelkezik hozzáféréssel. A hozzáféréssel rendelkező intézmények pontos listáját a linkre kattintva tudja megnézni.

A Századok legutóbbi számai 2013-tól honlapunkon is olvashatók (Legutóbbi lapszámok, Korábbi lapszámok).

Legutóbbi lapszámok
Facebook
Támogatóink
Az adó 1%-ának felajánlása
A Magyar Történelmi Társulat köszönettel fogad minden olyan támogatást, amely hozzásegíti tudományos és ismeretterjesztő céljai megvalósításához (adószám: 19007706-1-43). Ha a Századokat támogatná, akkor a Századok Alapítványt (adószám: 19657985-1-43) tüntesse fel a nyilatkozaton. Köszönjük.